تبادل
لینک هوشمند
برای تبادل
لینک ابتدا ما
را با عنوان
گروه اینترنتی پیکس گروپ
و آدرس pixgroup.tk
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.
تبادل لینک با سایت های پیچ رنک 2 به بالا
به هنگام خروج منی یا آمیزش جنسی هم روح متأثر می شود و هم جسم. غسل جنابت که هم شستشوی جسم است و هم به علت اینکه به قصد قربت انجام می یابد شستشوی جان است، اثر دوگانه ای روی جسم و روح می گذارد تا روح را به سوی خدا و معنویت سوق دهد و جسم را به سوی پاکی و نشاط و فعالیت.
سوال: چرا اسلام دستور می دهد که به هنگام جنب شدن تمام بدن را بشوییم در حالی که فقط عضو معینی آلوده می شود و آیا میان بول کردن و خارج شدن منی تفاوتی هست که در یکی فقط محل را باید شست و در دیگری تمام بدن را؟
پاسخ این است که خارج شدن منی از انسان یک عمل موضعی نیست (مانند بول و سایر زواید) به دلیل اینکه اثر آن در تمام بدن آشکار می گردد و تمام سلول های بدن به دنبال خروج آن در یک حالت سستی مخصوص فرو می روند و این خود نشانه تأثیر آن روی تمام اجزاء بدن است.
طبق تحقیقات دانشمندان در بدن انسان دو سلسله اعصاب نباتی وجود دارد که تمام فعالیت های بدن را کنترل می کند (اعصاب سمپاتیک) و (اعصاب پاراسمپاتیک) این دو رشته اعصاب در سراسر بدن انسان و در اطراف تمام دستگاه ها و جهازات داخلی و خارجی گسترده اند.
وظیفه اعصاب سمپاتیک (تند کردن) و به فعالیت واداشتن دستگاه های مختلف بدن است و وظیفه اعصاب (پاراسمپاتیک) (کند کردن) فعالیت آنهاست و از تعادل فعالیت این دو دسته اعصاب نباتی دستگاه های بدن به طور متعادل کار می کند.
گاهی جریان هایی در بدن رخ می دهد که این تعادل را به هم می زند، از جمله این جریانها مسأله (ارگاسم = اوج لذّت جنسی) است که معمولاً مقارن خروج منی صورت می گیرد.
در این موقع سلسله اعصاب پاراسمپاتیک بر اعصاب سمپاتیک پیشی می گیرد و تعادل به شکل منفی به هم می خورد.
این موضوع نیز ثابت شده است که از جمله اموری که می تواند اعصاب سمپاتیک را بکار وادارد و تعادل از دست رفته را تأمین کند تماس آب با بدن است و از آن جا که تأثیر (ارگاسم) روی تمام اعضای بدن به طور محسوس دیده می شود و تعادل این دو دسته اعصاب در سراسر بدن به هم می خورد دستور داده شده است که پس از آمیزش جنسی یا خروج منی تمام بدن با آب شسته شود و در پرتو اثر حیات بخش آن تعادل کامل در میان آن دو دسته اعصاب در سراسر بدن برقرار گردد. (و اینکه می بینیم در خبری از امام علی بن موسی الرضا ـ علیه السّلام ـ نقل شده که فرمودند: ان الجنابه خارجه من کل جسده فلذلک وجب علیه تطهیر جسده کله» «جنابت از تمام بدن بیرون می آید و لذا باید تمام بدن را شست» (وسائل الشیعه، ج ۱، ص ۴۶۶) گویا اشاره به همین موضوع است.)
البته فایده غسل منحصر به این نیست بلکه غسل کردن علاوه بر این یک نوع عبادت و پرستش نیز می باشد که اثرات اخلاقی آن قابل انکار نیست و به همین دلیل اگر بدن را بدون نیّت و قصد قربت بشوییم غسل صحیح نیست.
در حقیقت به هنگام خروج منی یا آمیزش جنسی هم روح متأثر می شود و هم جسم. روح به سوی شهوات مادی کشیده می شود و جسم به سوی سستی و رکود. غسل جنابت که هم شستشوی جسم است و هم به علت اینکه به قصد قربت انجام می یابد شستشوی جان است، اثر دوگانه ای روی جسم و روح می گذارد تا روح را به سوی خدا و معنویت سوق دهد و جسم را به سوی پاکی و نشاط و فعالیت.
از همه اینها گذشته وجوب غسل جنابت یک الزام اسلامی برای پاک نگه داشتن بدن و رعایت بهداشت در طول زندگی است زیرا بسیارند کسانی که از نظافت خود غافل می شوند ولی این حکم اسلامی آنها را وادار می کند که در فواصل مختلفی خود را شستشو دهند و بدن را پاک نگاهدارند این موضوع اختصاصی به مردم اعصار گذشته ندارد در عصر و زمان ما نیز بسیارند کسانی که به علل مختلفی از نظافت و بهداشت بدن غافلند. (البته این حکم به صورت یک قانون کلی و عمومی است حتی کسی را که تازه بدن خود را شسته، شامل می شود).
مجموعه جهات سه گانه فوق روشن می سازد که چرا باید به هنگام خروج منی (در خواب یا بیداری) و همچنین آمیزش جنسی (اگر چه منی خارج نشود) غسل کرد و تمام بدن را شست.
:: موضوعات مرتبط:
دانستنی پزشکی،
، :: برچسبها:
دلیل غسل جنابت چیست؟,
دلیل غسل جنابت چیست,
غسل,
غسل ترتیبی,
غسل ارتماسی,
غسل جنابت,
دلیل جنوب,
آثار جنابت,
جنابت چیست,
آموزش غسل,
آموزش غسل جنابت,
جنابت,
غسل جنابت چجوریه,
غسل چیست,
نشریه گاردین در گزارشی شگفت انگیز لیستی از دانشمندان جهان را که به دلایل مختلف آزمایش های ترسناک یا دردآوری را بر روی خود اجرا کرده بودند، منتشر کرده و از آنها به عنوان شجاع ترین و جان سخت ترین دانشمندان جهان یاد کرده است.
در نوامبر سال 1908، «هنری هد» از پزشکان بیمارستان لندن مقاله علمی را با عنوان «تجربه ای انسانی در زمینه عصب ها» در نشریه Brain منتشر کرد و در آن احساسی را که در زمان قطع شدن عصب های پیرامونی در انسان به وجود می آید را تشریح کرد؛ نکته درد آور در این مقاله این است که وی برای جمع آوری اطلاعات دست خود را جراحی کرده بود.
در دنیای علم، داستان های مشابه زیادی وجود دارند و تنها افرادی که به خاطر کمبود داوطلب یا گزینه جایگزین خود را موضوع آزمایش هایشان قرار داده اند قهرمان این داستان ها نیستند ، زیرا موارد بسیاری وجود دارند که با وجود در اختیار داشتن گزینه های متعدد، افراد برای نمایش قدرت خود را در معرض آزمایش های علمی وحشتناکی قرار داده اند.
نشریه گاردین در حال جمع آوری لیستی کامل از مقاوم ترین و شجاعترین و گاه جان سخت ترین دانشمندان زن و مرد را منتشر کرده است. در این لیست نمونه هایی از دانشمندان متهور، قدرتمند و الهام بخش دیده می شوند اما در برخی از مواقع، آزمایشهای انجام شده پا را از مرز منطق و عقل فراتر گذاشته اند.
هنری هد: پزشک بیمارستان لندن که به منظور کشف تغییر احساس در زمان قطع شدن اعصاب پیرامونی و رها کردن آنها برای بهبود پیدا کردن، بازوی خود را تحت عمل جراحی قرار داد.
گودرون فلوژر: خانم کوهنورد اطریشی که به منظور مطالعه بر روی گرگ ها همواره در تعقیب و ردیابی آنها بود. طی یکی از سفرها وی در حالی دیده شده بود که در نزدیکی گله ای از گرگ ها ، برای نزدیکتر آوردن آنها بر روی زمین دراز کشیده بود و خود را طعمه قرار داده بود.
الیزی ویدوسون: بیوشیمیدان کالج امپریال لندن به همراه همکارش رابرت مک کین به منظور بررسی آثار محدود کردن کالری بر روی سلامت بدن، رژیم غذایی شدیدی را برای مدتی طولانی بر روی خود اجرا کرد. وی از نتیجه مطالعات خود توصیه های حیاتی را برای کمک به افرادی که در کمپ های نازی برای مدتی طولانی در گرسنگی شدید قرار داشته و دچار سو تغذیه شده بودند، به دولت بریتانیا عرضه کرد.
مایک استرود: دانشمند بریتانیایی در بیمارستان عمومی ساوت هامپتون که در زمینه مقاومت انسان و محیطهای دشوار تخصص دارد. وی در چندین سفر اکتشافی قطبی حضور داشته که طی یکی از این سفرها عمل نمونه برداری از بافت ماهیچه پای خود را بدون استفاده از مواد بی حس کننده انجام داد.
لئونید روگوزوف: پزشک روسی که در سال 1960 در ایستگاه تحقیقاتی شوروی مشغول به کار بود. وی در این دوره دریافت که مبتلا به پریتونیت شده و تصمیم گرفت آپاندیس خود را جراحی کند. خودجراحی وی ، دو ساعت طول کشید و وی چهار شب پس از جراحی توانست فعالیت های روزانه خود را از سر بگیرد.
سیسلی ویلیامز: یکی از اولین پزشکان زن بریتانیایی که در زمینه بیماری های کودکان تخصص داشت و رژیم غذایی غنی از پروتئینی را در حین فعالیت در آفریقا خلق کرد که جان بسیاری از انسان ها را نجات داد. طی جنگ جهانی دوم و پس از سقوط مالایا وی دستگیر شده و در دو زندان مختلف در ژاپن اسیر شد ، وی در این دوره نیز به فعالیت های خود ادامه داد و با به خطر انداختن جان خود به درمان بیماران پرداخت.
جان استپ: جراح سابق نیروی هوایی آمریکا که به واسطه یک سری آزمایش هایی که به منظور شناسایی بالاترین سرعت و شتابی که انسان می تواند از آن جان سالم به در ببرد، به سریعترین مرد جهان مشهور شد.
وی ماجراجویی های خود را با کمک وسیله نقلیه ای انجام می داد که به آن موتور جت وصل شده بود و نتیجه آزمایش های وی ، استخوان های شکسته، شبکیه چشم متلاشی شده و چندین آسیب بدنی جدی دیگر بود.
تیموتی لیری: روانشناس آمریکایی که ریچارد نیکسون را خطرناکترین مرد آمریکا می دانست و به این شهرت داشت که به بهانه انجام مطالعات علمی به شدت از داروهای روانگردان استفاده می کند.
آیزاک نیوتن: از مشهورترین دانشمند جهان که با آزمایش بر روی بدن خود هیچ مخالفتی نداشت، در یکی از موارد وی سوزنی را در کاسه چشم خود فرو برده و آن را به پشت کره چشمش فشرد تا انحنای آن را تغییر دهد. وی نتیجه این آزمایش را مشاهده چندین دایره سفید، سیاه و رنگی گزارش کرده است.
ادوارد هریسون: شیمی دانی که به ازای ابداع ماسک ضد گاز طی جنگ جهانی اول جان خود را از دست داد، ابداعی که جان هزاران نفر را در جنگ نجات داد. وی برای ابداع این ماسک خود را در اتاقک های سر بسته در معرض گازهای سمی قرار می داد و در نهایت در سن 49 سالگی جان خود را از دست داد.
لارنس پاتریک: متخصص بیومکانیک آمریکایی که در اجرای آزمایش های ساختگی تصادف های انسانی تخصص داشت. وی که از محققان دانشگاه وین استیت به شمار می رفت به بهانه یافتن روش های ایمنی در پی اطلاعاتی درباره حوادثی بود که انسان می توانست در برابر آنها دوام بیاورد. در یکی از آزمایش ها قطعه فلزی 10 کیلوگرمی به سینه وی کوبیده شد تا اثرات مخرب کیسه های هوای درون خودروها مورد بررسی قرار گیرد. وی همچنین برای بررسی تاثیر شتاب و سرعت بالا بر بدن انسان بارها بر نقلیه های جت دار سوار شد. در آزمایشی دیگر برای درک دقیق مکانیزم خرد شدگی، وزنه ای سنگین بر روی گونه وی کوبیده شد.
آناتولی بوگروسکی: در 13 جولای 1978 این دانشمند روسی در قدرتمند ترین دستگاه شتابدهنده ذره ای شوروی سابق، دچار حادثه ای کوچک شد. به دلیل نقص در تجهیزات ایمنی یک پرتو پروتونی با سر وی برخورد کرد و وی نوری درخشانتر از هزاران خورشید را در برابر چشمانش مشاهده کرد. در حالی که پزشکان از وی قطع امید کرده بودند، وی به شکلی عجیب زنده ماند و جدا از حمله های گاه و بی گاهی که به او دست می دهد، گنجایش ذهنی وی دچار آسیب دیدگی نشد.
بری مارشال: پزشک استرالیایی که یک ظرف کشت باکتری مملو از باکتری «هلیوباکتر پیلوری» را نوشید تا ثابت کند این باکتری باعث زخم معده شدید می شود، البته در نهایت موفق شد به خاطر تلاش های فراوانش جایزه نوبل را دریافت کند.
:: موضوعات مرتبط:
دانستنی پزشکی،
، :: برچسبها:
خطرناکترين و عجیب ترین آزمايش های تاریخ,
دانستنی جدید پزشکی,
دانستنی جدید تاریخی,
دانستنی پزشکی 2012,
دانستنی سال 1391,
دانستنی,
سایت دانستنی ها,
آیا می دانید های جدید,
آیا میدانید,
دانستنی جراحی,
دانستنی در مورد بدن انسان,
دانستنی خطرناک,
دانستنی ایرانی,
دانستنی درباره مردم جهان,
دانستنی کشورهای جهان,
خطرناک ترین عمل جراحی,
دانستنی فوری پزشکی,
اطلاعیه جدید پزشکی,
ازمایش خطرناک,
دانستنی زناشویی,
دانستنی جفت گیری حیوانات,
دانستنی قرن 21,
دانستنی ورزشی,
دانستنی پاراالمپیک,
پاراالمپیک لندن,
مدال های پارا المپیک لندن ایران,
سایت پارا المپیک,
عکس +18 پارا المپیک,
عکس +18 المپیک,
عکس دختران در المپیک,
عکس تماشاگران ایرانی در المپیک,
پاراالمپیک چیست,
عکس تماشاچیان در المپیک و پارا المپیک,
سایت اینترنتی فان تو پیکس,
On most dangerous and most bizarre experiments,
Know new medicine,
Know the new date,
Know of Medicine,
2012,
Know since 1391,
Know,
Sites of knowledge,
Did you know the new,
Did you know,
Know surgery,
Know about the human body,
Cognizable danger,
Iranians know,
know about the world,
cognizable world,
dangerous surgery,
immediate medical knowledge,
notifications of new medicine,
dangerous experiment,
know marriage,
know animals mating,
know the 21st century,
know sports,
know Paralympics,
Paralympics in London,
London Paralympic medals Iran,
Paralympic site,
Paralympic Photo 18,
photographs Olympics 18,
photographs of girls in the Olympics,
photographs Iranian Olympic spectators,
Paralympic do,
photograph the Olympic and Paralympic spectators,
Peaks your website Fan,
على التجارب الأكثر خطورة و غرابة أكثر من غيرها,
تعرف الدواء الجديد,
تعرف على موعد جديد,
معرفته الطب ,
2012,
تعرف منذ 1391,
معرفته,
مواقع المعرفة,
هل تعلم جديدة,
هل تعلم,
تعرف الجراحة,
معرفته عن جسم الإنسان,
خطر مقاضاتهم,
يعلم الايرانيون,
تعرف عن العالم,
العالم مقاضاتهم,
جراحة خطيرة,
المعرفة طبية فورية,
إخطارات الدواء الجديد,
تجربة خطيرة,
تعرف الزواج,
تعرف الحيوانات التزاوج,
تعرف في القرن 21st,
معرفة الرياضية,
تعرف البارالمبية,
البارالمبية في لندن,
لندن ميداليات أولمبياد المعاقين إيران موقع,
البارالمبية الصور 18,
صور دورة الالعاب الاولمبية 18,
صور الفتيات في الألعاب الأولمبية,
صور الإيراني متفرج الأولمبية,
البارالمبية القيام بها صورة المتفرجين الأولمبية و البارالمبية,
قمم فان موقع الويب الخاص بك,
,
نویسنده : علی مشهدی
تاریخ : چهار شنبه 22 شهريور 1391
دانشمندان بر این باورند که نرمش های هوازی منظم می تواند ساده ترین و مهم ترین راه برای سلامتی طولانی مدت مغز باشد. در حالی که قلب و ششها واکنشی سریع نسبت به دویدن بر روی دستگاه دوی ثابت نشان می دهند، مغز هم به آرامی با هر قدم قعالیت میکند. برای سلامت دائمی مغز، روزانه حداقل ۳۰ دقیقه فعالیت جسمانی (دویدن و نرمش های هوازی) می تواند نقش شایان توجهی داشته باشد.
۲/متعادل بخورید
انرژی بسیار زیاد یا انرژی بسیار کم خللی بزرگ در کارایی مغز ایجاد میکند. رژیم غذایی تشکیل شده از مواد قندی کم با فیبر بالا و چربی و پروتئین معمولی بسیارآرام تر از غذاهایی با میزان قند بالا (مانند شیرینی جات و نشاسته) در بدن تجزیه میشوند. سرعت ثابت و ملایم هضم در روده مقدار انرژی بیشتری را به مغز می رساند، و باعث بهینهسازی سوخت و ساز در ارگانهایی شوند که می توانند در سلامتی طولانی مدت نقش بسزایی داشته باشند.
۳/مراقب رژیم غذاییتان باشید
در حالی که پرخوری فعالیت مغز را کند میکند و در طولانی مدت باعث وارد آمدن به مغز میشود، کمبود کالری هم می تواند اثر مشابهی را بر مغز گذارد. رژیم های غذایی مفرط می تواند باعث طولانی شدن برخی دردها در بدن و در نتیجه سلب آسایش شوند، احساسی که باعث اعتیاد افراد به لاغر ماندن (anorexia) (ترس از چاق شدن) شود. بسیاری از مطالعات رژیم های غذایی مفرط را با حواس پرتی ، اختلال در حافظه وپریشانی مرتبط می دانند.
۴/مراقب بدن خود باشید
بسیاری از بیماری های قابل پیشگیری مانند دیابت نوع دوم، چاقی، فشار خون و… می توانند تاثیر بسزایی در پیر شدن مغز داشته باشند. فعال و سالم نگه داشتن سیستم گردش خون با کارهایی از قبیل سیگار نکشیدن و عدم استفاده از چربی های اشباع شده مانع از پیری زودرس مغز میشود.
۵/از استراحت و آرامش لذت ببرید
در زمان استراحت و رویا، خاطرات به آرامی مرور میشوند، بعضی دور ریخته میشوند و بعضی ذخیره می شوند. مطالعات نشان میدهند وقتی دچار کمبود خواب هستیم، پروتئینی که سیناپسها (محل تماس دو عصب) را شکل می دهد توانایی کافی برای تفکر و فراگیری را از دست میدهد، علاوه بر این خواب ناکافی با فراموشی در ایام کهولت رابطه مستقیم دارد.
۶/از قهوه تان لذت ببرید
تحقیقات نشان داده است که استفاده منظم از کافئین از مغز محافظت می کند. بر اساس یک مطالعه علمی ۲ الی ۴ بار سرحال آمدن بعد از خستگی در یک روز می تواند به کاهش فراموشی کمک کند و ۳۰ تا ۶۰ درصد از بروز آلزیمر پیشگیری کند. اینکه آیا کافین موجود در چای و قهوه باعث رفع خستگی میشود یا آنتی اکسیدان موجود در آنها هنوز مشخص نیست اما قهوه باعث افزایش سطح هوشیاری در این بعد از ظهر و چند سال بعد میشود.
۷/ماهی بخورید
براساس تئوری های جدید وجود ماهی در رژیم غذایی انسانها می تواند نقش بسزایی در تقویت حافظه انسانها داشته باشد. اسیدهای چرب مورد نیاز مانند امگا ۳، برای ساختمان مغز مهم بشمار می آیند و تاثیر آنها برای درمان بیماری های مغزی بسیار موثر است. مطالعات انجام گرفته بر روی تاثیر مکمل امگا ۳ نتایج جالبی را به همراه داشت که نشان می داد امگا ۳ دربرخی دیگر از منابع غذایی مانند تخم کتان، ماهی ها و برخی از حیوانات علف خوار نیز یافت می شود.
۸/خونسرد باشید
استرس تاثیر بد و مخربی روی مغز می گذارد و با ترشح هورمونهای خطرناکی در ناحیهی هیپوکمپوس (hippocampus) و سایر قسمت های مغز، حافظه را تحت تاثیر قرار میدهد. بعضی از دانشمندان بر این عقیدهاند که داشتن یک زندگی متعادل و دنبال کردن فعالیت های آرامش بخش مانند یوگا، حضور در اجتماع و انجام فعالیتهای هنری می تواند روند فراموشی بر اثر کهولت سن و پیری مغز را به تاخیر بیاندازد.
۹/از مکمل ها استفاده نکنید
اخیرا استفاده از مکمل ها به وسیله برای جبران کاستیها تبدیل شده اند، استفاده از مکمل های آشنا برای ما مانند مولتی ویتامین ها تنها نوعی هدر دادن هزینه است. دارو های مکملی مانند (ginkgo)و (melatonin)امروزه از نظربسیاری از افراد به سطل های زباله تعلق دارند. علیرغم منشا طبیعی، اینگونه داروها فاقد عوارض جانبی نیستند، عوارضی مانند: فشار خون بالا، مشکلات گوارشی، مشکلات باروری و افسردگی. برای انسانهای سالم داروی (ginkgo)هیچ تاثیر مثبتی ندارد و گاها تاثیر دارونماها از این گونه مکمل ها بیشتر است.
۱۰/مغز را به چالش بکشید
حل یک جدول، بازی فکری یا تست هوش به عنوان سوالات هوش و محرک مغز به شما کمک میکنند تا همیشه ذهنی جوان و سالم داشته باشید. هرچند که کمبود سواد عامل موثری در کاهش حواس و کمکاری ذهن است. هرچه بیشتر برای یادگیری تلاش کنید، ذهن شما برای دوران کهولت آمادهتر و جوانتر خواهد بود. کلید کار میتواند انجام یک کار چالشی جدید مانند حل یک پازل جدید و سرگرم کننده باشد.
:: موضوعات مرتبط:
دانستنی پزشکی،
، :: برچسبها:
10 راه برای جوان ماندن مغز ,
مغز,
دانستنی های مغز,
آیا میدانیدهای مغز,
دانستنی جدید مغز,
دانستنی درباره سر انسان,
دانستنی پزشکی جدید انسان,
ویروس اچ ای وی,
دانستنی درباره ی مریضی ها,
مریضی های جدید,
درمان مغز,
مغز انسان,
ادراک انسان,
راه های جوان ماندن,
راه های استفاده از مغز,
عقل و درک انسان,
مومیایی,
دانستنی مومیایی,
دانلود مقالات پزشکی,
دانلود مقالات فارسی,
دانلود مقالات علمی,
دانلود داستان های تخیلی,
دانلود داستان,
داستان مغز,
سایت مقالات پزشکی,
سایت عکس بازیگران,
فان تو پیکس گالری عکس بازیگران,
10 ways to keep the brain young,
Brain,
Know the brain,
Mydanydhay the brain,
Know new brain,
Know about the man,
Know new medical man,
Virus HIV,
Know about their illness,
Illness new,
Treat brain,
Brain humans,
perception of humans,
ways to stay young,
ways of using the brain,
wisdom and human understanding,
mummy,
know mummy,
downloading medical literature,
DOWNLOAD Persian literature,
downloading scientific papers,
DOWNLOAD fiction,
downloading the story,
novel brain,
sites medical literature,
sites cast photos,
Peaks Gallery Cast your van,
10 maneras de mantener el cerebro joven cerebro,
,
Conocer el cerebro,
Mydanydhay el cerebro,
Sepa nuevo cerebro,
Saber sobre el hombre,
Conozca hombre médico nuevo,
Virus VIH,
Conozca acerca de su enfermedad,
Enfermedad nueva,
Tratar cerebro,
Cerebro los seres humanos,
percepción de los seres humanos,
maneras de mantenerse joven,
formas de usar el cerebro,
sabiduría y el entendimiento humano,
momia,
sé momia,
descargando la literatura médica,
DOWNLOAD literatura persa,
descargando artículos científicos,
dESCARGAR ficción,
descargando la historia,
cerebrales novela,
sitios la literatura médica,
sitios de fotos del elenco,
Galería Peaks Emita su camioneta,
,
نویسنده : علی مشهدی
تاریخ : چهار شنبه 22 شهريور 1391
نشریه گاردین در گزارشی شگفت انگیز لیستی از دانشمندان جهان را که به دلایل مختلف آزمایش های ترسناک یا دردآوری را بر روی خود اجرا کرده بودند، منتشر کرده و از آنها به عنوان شجاع ترین و جان سخت ترین دانشمندان جهان یاد کرده است.
در نوامبر سال 1908، «هنری هد» از پزشکان بیمارستان لندن مقاله علمی را با عنوان «تجربه ای انسانی در زمینه عصب ها» در نشریه Brain منتشر کرد و در آن احساسی را که در زمان قطع شدن عصب های پیرامونی در انسان به وجود می آید را تشریح کرد؛ نکته درد آور در این مقاله این است که وی برای جمع آوری اطلاعات دست خود را جراحی کرده بود.
در دنیای علم، داستان های مشابه زیادی وجود دارند و تنها افرادی که به خاطر کمبود داوطلب یا گزینه جایگزین خود را موضوع آزمایش هایشان قرار داده اند قهرمان این داستان ها نیستند ، زیرا موارد بسیاری وجود دارند که با وجود در اختیار داشتن گزینه های متعدد، افراد برای نمایش قدرت خود را در معرض آزمایش های علمی وحشتناکی قرار داده اند.
نشریه گاردین در حال جمع آوری لیستی کامل از مقاوم ترین و شجاعترین و گاه جان سخت ترین دانشمندان زن و مرد را منتشر کرده است. در این لیست نمونه هایی از دانشمندان متهور، قدرتمند و الهام بخش دیده می شوند اما در برخی از مواقع، آزمایشهای انجام شده پا را از مرز منطق و عقل فراتر گذاشته اند.
هنری هد: پزشک بیمارستان لندن که به منظور کشف تغییر احساس در زمان قطع شدن اعصاب پیرامونی و رها کردن آنها برای بهبود پیدا کردن، بازوی خود را تحت عمل جراحی قرار داد.
گودرون فلوژر: خانم کوهنورد اطریشی که به منظور مطالعه بر روی گرگ ها همواره در تعقیب و ردیابی آنها بود. طی یکی از سفرها وی در حالی دیده شده بود که در نزدیکی گله ای از گرگ ها ، برای نزدیکتر آوردن آنها بر روی زمین دراز کشیده بود و خود را طعمه قرار داده بود.
الیزی ویدوسون: بیوشیمیدان کالج امپریال لندن به همراه همکارش رابرت مک کین به منظور بررسی آثار محدود کردن کالری بر روی سلامت بدن، رژیم غذایی شدیدی را برای مدتی طولانی بر روی خود اجرا کرد. وی از نتیجه مطالعات خود توصیه های حیاتی را برای کمک به افرادی که در کمپ های نازی برای مدتی طولانی در گرسنگی شدید قرار داشته و دچار سو تغذیه شده بودند، به دولت بریتانیا عرضه کرد.
مایک استرود: دانشمند بریتانیایی در بیمارستان عمومی ساوت هامپتون که در زمینه مقاومت انسان و محیطهای دشوار تخصص دارد. وی در چندین سفر اکتشافی قطبی حضور داشته که طی یکی از این سفرها عمل نمونه برداری از بافت ماهیچه پای خود را بدون استفاده از مواد بی حس کننده انجام داد.
لئونید روگوزوف: پزشک روسی که در سال 1960 در ایستگاه تحقیقاتی شوروی مشغول به کار بود. وی در این دوره دریافت که مبتلا به پریتونیت شده و تصمیم گرفت آپاندیس خود را جراحی کند. خودجراحی وی ، دو ساعت طول کشید و وی چهار شب پس از جراحی توانست فعالیت های روزانه خود را از سر بگیرد.
سیسلی ویلیامز: یکی از اولین پزشکان زن بریتانیایی که در زمینه بیماری های کودکان تخصص داشت و رژیم غذایی غنی از پروتئینی را در حین فعالیت در آفریقا خلق کرد که جان بسیاری از انسان ها را نجات داد. طی جنگ جهانی دوم و پس از سقوط مالایا وی دستگیر شده و در دو زندان مختلف در ژاپن اسیر شد ، وی در این دوره نیز به فعالیت های خود ادامه داد و با به خطر انداختن جان خود به درمان بیماران پرداخت.
جان استپ: جراح سابق نیروی هوایی آمریکا که به واسطه یک سری آزمایش هایی که به منظور شناسایی بالاترین سرعت و شتابی که انسان می تواند از آن جان سالم به در ببرد، به سریعترین مرد جهان مشهور شد.
وی ماجراجویی های خود را با کمک وسیله نقلیه ای انجام می داد که به آن موتور جت وصل شده بود و نتیجه آزمایش های وی ، استخوان های شکسته، شبکیه چشم متلاشی شده و چندین آسیب بدنی جدی دیگر بود.
تیموتی لیری: روانشناس آمریکایی که ریچارد نیکسون را خطرناکترین مرد آمریکا می دانست و به این شهرت داشت که به بهانه انجام مطالعات علمی به شدت از داروهای روانگردان استفاده می کند.
آیزاک نیوتن: از مشهورترین دانشمند جهان که با آزمایش بر روی بدن خود هیچ مخالفتی نداشت، در یکی از موارد وی سوزنی را در کاسه چشم خود فرو برده و آن را به پشت کره چشمش فشرد تا انحنای آن را تغییر دهد. وی نتیجه این آزمایش را مشاهده چندین دایره سفید، سیاه و رنگی گزارش کرده است.
ادوارد هریسون: شیمی دانی که به ازای ابداع ماسک ضد گاز طی جنگ جهانی اول جان خود را از دست داد، ابداعی که جان هزاران نفر را در جنگ نجات داد. وی برای ابداع این ماسک خود را در اتاقک های سر بسته در معرض گازهای سمی قرار می داد و در نهایت در سن 49 سالگی جان خود را از دست داد.
لارنس پاتریک: متخصص بیومکانیک آمریکایی که در اجرای آزمایش های ساختگی تصادف های انسانی تخصص داشت. وی که از محققان دانشگاه وین استیت به شمار می رفت به بهانه یافتن روش های ایمنی در پی اطلاعاتی درباره حوادثی بود که انسان می توانست در برابر آنها دوام بیاورد. در یکی از آزمایش ها قطعه فلزی 10 کیلوگرمی به سینه وی کوبیده شد تا اثرات مخرب کیسه های هوای درون خودروها مورد بررسی قرار گیرد. وی همچنین برای بررسی تاثیر شتاب و سرعت بالا بر بدن انسان بارها بر نقلیه های جت دار سوار شد. در آزمایشی دیگر برای درک دقیق مکانیزم خرد شدگی، وزنه ای سنگین بر روی گونه وی کوبیده شد.
آناتولی بوگروسکی: در 13 جولای 1978 این دانشمند روسی در قدرتمند ترین دستگاه شتابدهنده ذره ای شوروی سابق، دچار حادثه ای کوچک شد. به دلیل نقص در تجهیزات ایمنی یک پرتو پروتونی با سر وی برخورد کرد و وی نوری درخشانتر از هزاران خورشید را در برابر چشمانش مشاهده کرد. در حالی که پزشکان از وی قطع امید کرده بودند، وی به شکلی عجیب زنده ماند و جدا از حمله های گاه و بی گاهی که به او دست می دهد، گنجایش ذهنی وی دچار آسیب دیدگی نشد.
بری مارشال: پزشک استرالیایی که یک ظرف کشت باکتری مملو از باکتری «هلیوباکتر پیلوری» را نوشید تا ثابت کند این باکتری باعث زخم معده شدید می شود، البته در نهایت موفق شد به خاطر تلاش های فراوانش جایزه نوبل را دریافت کند.
:: موضوعات مرتبط:
دانستنی پزشکی،
، :: برچسبها:
خطرناکترين و عجیب ترین آزمايش های تاریخ,
دانستنی جدید پزشکی,
دانستنی جدید تاریخی,
دانستنی پزشکی 2012,
دانستنی سال 1391,
دانستنی,
سایت دانستنی ها,
آیا می دانید های جدید,
آیا میدانید,
دانستنی جراحی,
دانستنی در مورد بدن انسان,
دانستنی خطرناک,
دانستنی ایرانی,
دانستنی درباره مردم جهان,
دانستنی کشورهای جهان,
خطرناک ترین عمل جراحی,
دانستنی فوری پزشکی,
اطلاعیه جدید پزشکی,
ازمایش خطرناک,
دانستنی زناشویی,
دانستنی جفت گیری حیوانات,
دانستنی قرن 21,
دانستنی ورزشی,
دانستنی پاراالمپیک,
پاراالمپیک لندن,
مدال های پارا المپیک لندن ایران,
سایت پارا المپیک,
عکس +18 پارا المپیک,
عکس +18 المپیک,
عکس دختران در المپیک,
عکس تماشاگران ایرانی در المپیک,
پاراالمپیک چیست,
عکس تماشاچیان در المپیک و پارا المپیک,
سایت اینترنتی فان تو پیکس,
On most dangerous and most bizarre experiments,
Know new medicine,
Know the new date,
Know of Medicine,
2012,
Know since 1391,
Know,
Sites of knowledge,
Did you know the new,
Did you know,
Know surgery,
Know about the human body,
Cognizable danger,
Iranians know,
know about the world,
cognizable world,
dangerous surgery,
immediate medical knowledge,
notifications of new medicine,
dangerous experiment,
know marriage,
know animals mating,
know the 21st century,
know sports,
know Paralympics,
Paralympics in London,
London Paralympic medals Iran,
Paralympic site,
Paralympic Photo 18,
photographs Olympics 18,
photographs of girls in the Olympics,
photographs Iranian Olympic spectators,
Paralympic do,
photograph the Olympic and Paralympic spectators,
Peaks your website Fan,
على التجارب الأكثر خطورة و غرابة أكثر من غيرها,
تعرف الدواء الجديد,
تعرف على موعد جديد,
معرفته الطب ,
2012,
تعرف منذ 1391,
معرفته,
مواقع المعرفة,
هل تعلم جديدة,
هل تعلم,
تعرف الجراحة,
معرفته عن جسم الإنسان,
خطر مقاضاتهم,
يعلم الايرانيون,
تعرف عن العالم,
العالم مقاضاتهم,
جراحة خطيرة,
المعرفة طبية فورية,
إخطارات الدواء الجديد,
تجربة خطيرة,
تعرف الزواج,
تعرف الحيوانات التزاوج,
تعرف في القرن 21st,
معرفة الرياضية,
تعرف البارالمبية,
البارالمبية في لندن,
لندن ميداليات أولمبياد المعاقين إيران موقع,
البارالمبية الصور 18,
صور دورة الالعاب الاولمبية 18,
صور الفتيات في الألعاب الأولمبية,
صور الإيراني متفرج الأولمبية,
البارالمبية القيام بها صورة المتفرجين الأولمبية و البارالمبية,
قمم فان موقع الويب الخاص بك,
,
نویسنده : علی مشهدی
تاریخ : چهار شنبه 22 شهريور 1391